Путін заявив про проблеми в російській армії

Путін заявив про проблеми в російській армії

Укрінформ
Операція російських військово-повітряних сил у Сирії виявила низку проблем, які потрібно розслідувати і усунути.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на нараді з керівництвом збройних сил та оборонно-промислового комплексу, інформує ВВС Україна.

Він не деталізував, які конкретно проблеми має на увазі, проте зазначив, що їх ретельний аналіз і усунення дозволять "скоригувати подальший напрямом розвитку і вдосконалення зразків військової техніки".

Путін також підбив певні підсумки військової операції російських збройних сил у Сирії. За його словами, російські літаки здійснили 10 тисяч бойових вильотів і вразили більше 30 тисяч цілей міжнародних терористичних організацій. Серед цих цілей - 200 нафтових об'єктів.

"Ефективність та високу якість російської зброї наочно продемонстровано у Сирії. Повітряно-космічні сили і Військово-морський флот це найкращим чином нам показали", - сказав Путін.

Нагадаємо, Росія почала повітряну кампанію в Сирії 30 вересня минулого року. Офіційно метою операції називали боротьбу з "Ісламською державою", однак на Заході стверджували, що Росія намагається підтримати у громадянській війні режим президента Сирії Башара Асада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-