Трамп заявив, що не візьме демократа в команду

Трамп заявив, що не візьме демократа в команду

Укрінформ
Кандидат у президенти США, який залишився єдиним висуванцем від Республіканської партії, мільярдер Дональд Трамп спростував чутки про можливість залучення демократа на посаду віце-президента в його команді й водночас відмовився назвати список претендентів.

З відповідною заявою Трамп виступив в ефірі американського телеканалу Fox News під час включення телефоном.

"Я збираюся вибрати сильного республіканця, і ми матимемо грандіозну перемогу. Ми збираємося виграти", - наголосив Трамп у відповідь на прохання прокоментувати чутки, що він може взяти на посаду віце-президента представника Демократичної партії.

Трамп підкреслив, що демократи й так довго перебували при владі, що, за його словами, призвело до "жахливого" стану економіки.

Водночас, кандидат-мільярдер зазначив, що поки не розкриватиме кандидатур, які він розглядає, оскільки "не хотів би бентежити їх". Він зауважив, що ті, хто публічно відмовився від цієї посади, зараз не розглядаються.

Раніше колишній кандидат у президенти США від республіканців чорношкірий нейрохирург Бен Карсон, який зараз працює у Трампа в кампанії, зазначив у ЗМІ, що в команді бізнесмена розглядається можливість взяти на посаду віце-президента жінку-політика або прихильника Демократичної партії. Сам же Карсон заявив, що не зацікавленій в цій посаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-