Авіація коаліції 25 разів вдарила по позиціях ІДІЛ

Авіація коаліції 25 разів вдарила по позиціях ІДІЛ

Укрінформ
Коаліційні війська здійснили за минулу добу 25 авіаударів по позиціях ІДІЛ на території Іраку й Сирії, уразивши живу силу, укріплення й бойову техніку терористів, а також системи тунелів і бункерів, командно-штабний вузол та фінансовий центр ІД.

Про це йдеться в щоденному зведенні оборонного відомства США, оприлюдненому в понеділок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу міста Фаллуджа (Ірак – ред.) проведено чотири удари, внаслідок яких уражені два окремих тактичних підрозділи, знищено дві бойових позиції ІДІЛ, важкий кулемет, склади зі зброю, а також п'ять входів до тунелів ІД та чотири бункери терористів", - зазначили в Пентагоні.

Крім того, повідомляється про знищення бункера в районі Ель-Хаббанія, а також командно-штабного вузла та системи тунелів поблизу Кіркука. У районі міста Мосул, за повідомленням Міноборони США, знищено фінансовий центр угруповання "Ісламська держава".

Загалом же, як зазначили в Пентагоні, за минулу добу в Сирії проведено сім, у Іраку - 18 ударів із застосуванням авіації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-