Керрі особисто з'ясовує обставини бомбардування в Алеппо

Керрі особисто з'ясовує обставини бомбардування в Алеппо

Укрінформ
Держсекретар США Джон Керрі особисто спілкується з усіма сторонами, що мають відношення до авіаудару по шпиталю та іншим мирним об'єктам в сирійській провінції Алеппо, які призвели до загибелі десятків людей.

Це зазначив міністр оборони США Ештон Картер, виступаючи в четвер на слуханнях в Сенаті, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це саме те питання, над яким зараз працює держсекретар США Джон Керрі та обговорює його з усіма сторонами", - наголосив глава Пентагону, підкресливши при цьому, що поки не може коментувати розвиток подій.

Тим не менше, Картер поділився додатковими деталями, зазначивши, що держсекретар проводить переговори одразу по кількох напрямах, у тому числі, щодо припинення бойових дій, а також політичного рішення конфлікту громадянської війни в Сирії.

Як повідомляв Укрінформ, у середу в результаті чергового авіанальоту РФ на утримуване сирійською опозицією місто Алеппо загинули не менш 30 осіб, поранення отримали 62 людини. Ракети поцілили у шпиталь Аль-Кудс в районі Аль-Суккарі.

Пізніше стало відомо про інший авіаудар російських літаків по населеному пункту Келласе в цій же провінції, яке також перебуває під контролем сирійської опозиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-