Поліція в США не змогла одразу зловити вбивцю, який стратив родину з вісьмох людей

Поліція в США не змогла одразу зловити вбивцю, який стратив родину з вісьмох людей

Укрінформ
Поліція штату Огайо продовжує пошуки озброєного злочинця, причетного до звірячого вбивства вісьмох людей – членів однієї родини. Водночас повідомляється про затримання іншого підозрюваного.

Про це повідомляє телеканал USA Today.

"Як вважає місцева влада, принаймні одному озброєному нападнику вдалося втекти після схожого на страту вбивства восьми членів однієї сім'ї… Водночас ще одного підозрюваного затримано ввечері п'ятниці в іншому районі", - йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася зранку п'ятниці. Вбивця або група злочинців розстріляли людей у чотирьох окремих будинках в сільській місцевості штату Огайо. Серед жертв – семеро дорослих і 16-річна дівчина-підліток. Всі тіла були знайдені в ліжках, за попередньою інформацією, вони були застрелені, коли спали.

Водночас повідомляється, що трьом дітям вдалося вижити, у тому числі чотириденному немовляті, якого знайшли поруч із убитою матір'ю, шестимісячному малюкові та трьохрічній дитині.

За словами правоохоронців, мотиви вбивства досі незрозумілі. Не виключається, що сім'я була обрана невипадково. Двоє з будинків стоять за кілька хвилин пішки один від одного, третій - приблизно за милю від них, а четвертий – за десять хвилин автівкою від першого місця злочину.

Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-