ПАРЄ закликала дати тероризму

ПАРЄ закликала дати тероризму "європейську відповідь"

Укрінформ
З урахуванням того, що заходи бельгійських спецслужб виявилися неефективними, ПАРЄ висловилася за підвищення координації спецслужб, спільну розвідку та антитерористичний загін.

Про це йдеться у підсумковому документі засідання, що завершилося в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Парламентарії закликали “до спільної європейської розвідки та контртерористичного загону”, - повідомляється в документі.

У ньому також зазначається, що всі члени РЄ мають невідкладно зробити висновки з трагічних подій у Брюсселі та інших країнах, які сталися також через “помилки та недоліки” на національному та європейському рівні. Асамблея визнала, що “координація в Брюсселі не довела своє успішне функціонування, відповідаючи на сучасні вимоги безпеки, тому має бути докорінно реформована”. Парламентарії РЄ вирішили, що перед міжнародною терористичною загрозою, що наростає, “більше, ніж коли-небудь, потрібна загальноєвропейська відповідь”.

“Наші держави повинні захистити життя наших громадян і фундаментальні цінності демократії. Наші спільноти мають бути готовими платити набагато вищу ціну за нашу безпеку”, - йдеться у резолюції. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-