Зюганов назвав Ісуса Христа

Зюганов назвав Ісуса Христа "першим комуністом"

Укрінформ
Лідер КПРФ Геннадій Зюганов назвав Ісуса Христа "першим комуністом" і підтвердив, що комуністи не мають наміру відмовлятися від участі у першотравневих акціях.

Про це повідомляє ТАСС.

"Христос був першим комуністом в новому літочисленні... якби він був живий, він би був в наших колонах", - заявив голова ЦК КПРФ.

Раніше окупантська влада Криму повідомила, що на півострові не будуть проводити цього року офіційні першотравневі демонстрації і мітинги через православний Великдень.

ЗМІ також повідомляли, що з цієї ж причини від проведення першотравневих заходів відмовляються профспілки Сургута і Тамбова. Традиційно організаторами першотравневих демонстрацій в Росії виступають профспілкові організації, що нараховують майже 20 мільйонів членів.

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов заявив, що комуністи не мають наміру відмовлятися від участі у першотравневих акціях, незважаючи на інформацію про їх можливе скасування в ряді регіонів Росії через святкування Великодня.

Як відомо, комуністична партія. що протягом довгого часу перебувала у владі в СРСР  боролася з православ'ям, знищуючи храми, вбиваючи і катуючи священиків.

Тільки за 1937 рік, згідно зі статистикою, були розстріляні 89600 і заарештовані 162500 православних вірян і священиків.

Фото: portal-credo.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-