Офіційна Варшава каже, що вертольоти з РФ не залітали

Офіційна Варшава каже, що вертольоти з РФ не залітали

Укрінформ
Влада Польщі не підтверджують інформацію місцевих ЗМІ про порушення кількома російськими військовими гелікоптерами повітряного простору країни, що нібито сталося минулого тижня.

Про це повідомили у прес-службі міністерства національної оборони (МНО) Польщі у відповідь на інформаційний запит варшавського кореспондента Укрінформу.

“Cпираючись на доповіді, які отримало Оперативне командування, не підтверджуємо факту нелегального перетину кордону РП російськими військовими гелікоптерами”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, видання Gazeta Polska Codziennie з посиланням на лісника повідомила, що три російські гелікоптери нелегально перетнули кордон між Калінінградською областю РФ і Вармінсько-Мазурським воєводством РП і після нетривалого перебування у повітряному просторі Польщі повернулися на територію Росії.

Минулого тижня мали місце провокативні дії російських винищувачів Су-24 по відношенню до американського есмінця USS "Donald Cook" в акваторії Балтійського моря, які наблизилися до військового судна на небезпечну дистанцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-