Санкції з РФ знімуть лише після виконання Мінська - депутат Бундестагу

Санкції з РФ знімуть лише після виконання Мінська - депутат Бундестагу

Укрінформ
Санкції ЄС проти Росії можуть бути зняті лише після виконання Мінських угод з мирного врегулювання конфлікту на сході України.

На цьому наголосив під час прямого включення з Берліна під час програми “Свобода слова” на ICTV депутат Бундестагу, співголова міжпарламентської комісії “Україна-Німеччина” Карл-Георг Вельман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми хочемо, звісно, співпрацювати з Росією, але за певних умов: ми маємо дотриматися Мінського процесу. Це - умова. Коли будуть виконані Мінські угоди, тоді будуть зупинені і санкції”, - заявив він.

При цьому депутат Бундестагу зазначив, що санкції дуже вплинули на двосторонню торгівлю Німеччини з Росією, яка впала на 40%.

Карл-Георг Вельман наголосив, що врегулювання конфлікту, спровокованого агресією РФ, має відбуватися паралельно з реформами в Україні.

“Є криза, агресія на сході України. Але є внутрішній розвиток України - це реформи. Треба робити і те, і те. Треба подолати і кризу, і треба впроваджувати реформи. Це має бути поєднана річ”, - заявив він.

Як раніше повідомляло агентство, в ФРН сказали, що має зробити Україна для “Плану Маршала” на 100 млрд євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-