Навальний подасть до суду на

Навальний подасть до суду на "Россия-1" і Кисельова

Укрінформ
Опозиціонер Олексій Навальний подасть до суду на телеканал "Россия-1" для порушення справи про наклеп у зв'язку із сюжетом, в якому він обвинувачується в роботі на іноземні спецслужби.

Про це політик написав у своєму блозі.

Позов стосуватиметься фільму "Ефект Браудера", фрагмент якого показали в програмі "Вести недели" з Дмитром Кисельовим, а прем'єра повного матеріалу запланована на 13 квітня.

"Фільм Кисельова - велика удача. Використаємо його для того, щоб ще раз розповісти про те, що телепропагандисти не говорять взагалі жодного слова правди. Тобто моє прізвище Навальний - тут проти правди не попреш, а усе інше не просто брехня, а прямий навмисний наклеп", - відзначив Навальний.

Він уточнив, що на "Россию-1", Кисельова і "авторів розслідування" буде не лише подано позов про захист честі і гідності, але опозиціонери планують домагатися порушення справи про наклеп. Навальний назвав усе показане в сюжеті "фантастикою", пояснюючи, що владі настільки нічого йому пред'явити, "що в справу пішли "доказові знімки телеекрану". Листування, яке, як стверджується в сюжеті "России-1", Навальний вів з Браудером, він назвав вигадкою Кисельова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-