Uber Technologies Inc. виплатить штраф у 10 млн доларів

Uber Technologies Inc. виплатить штраф у 10 млн доларів

Укрінформ
Міжнародна компанія Uber Technologies Inc. погодилася виплатити штраф у розмірі 10 млн доларів з можливою подальшою виплатою ще 15 млн доларів.

Як повідомляє The Wall Street Journal, це є необхідним, щоб врегулювати позов про порушення закону про захист прав споживачів, поданий прокурорами округів у Сан-Франціско і Лос-Анджелесі в 2014 році.

«Uber виплатить 5 млн дол. кожному місту і до 15 млн дол. додаткових штрафних санкцій у разі недотримання правил, включаючи отримання необхідних дозволів для підбору пасажирів в аеропортах і більш точного представлення своїх заходів безпеки в рекламних матеріалах", - йдеться в повідомленні.

Згідно з умовами угоди з прокуратурою, платежі будуть поділені на два етапи: спочатку Uber виплатить 10 млн доларів, а решта 15 млн буде списана у тому випадку, якщо в наступні два роки дії компанії відповідатимуть нефінансовим умовам договору, а саме Uber перегляне свою маркетингову політику, не надаватиме неправдиві дані про співробітників і приведе свої тарифи у відповідність з державними стандартами.

«Ми раді залишити цю справу позаду і подвоїти наші зусилля, надаючи водіїв по всьому штату Каліфорнія", - заявляє компанія.

Як відомо, цивільний позов, поданий у грудні 2014 року, порушив питання про ретельність перевірки водіїв компанії у Лос-Анджелесі й Сан-Франціско, а також доплати, які Uber брала зі своїх клієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-