У Варшаві у вівторок ввечері

У Варшаві у вівторок ввечері "мінували" два аеропорти

Укрінформ
У Варшаві зловмисник у вівторок ввечері по телефону “замінував” відразу два аеропорти – варшавський аеропорт імені Шопена та аеропорт “Модлін” поблизу польської столиці.

В обидвох випадках вибухівки не виявлено, а поліція вже затримала 30-річного “жартівника”, якого підозрюють у скоєнні злочину, інформує варшавський кореспондент Укрінформу.

“Після 18-ї години (19-ї за київським часом) отримано інформацію про загрозу безпеці. Після 19-ї години (20-ї за київським часом) сигнал тривоги скасовано. Рятувальні служби не виявили загрози”,- йдеться в повідомленні у Твіттері аеропорту “Модлін”.

Згодом поінформовано також, що евакуація пасажирів і перевірка терміналу аеропорту не призвели до затримок авіарейсів чи направлення літаків на інші летовища.

Водночас, евакуація пасажирського терміналу аеропорту імені Шопена у Варшаві розпочалася, згідно з повідомлення у Твіттері приблизно о 21:00 (за київським часом). О 23-й годині (за київським часом) поінформовано про те, що відновлено нормальну роботу аеропорту.

За інформацією представника прес-служби варшавської поліції Пьотра Свістака, правоохоронці вже затримали 30-річного чоловіка, який повідомив по телефону про мінування обох аеропортів.

Загалом, в рамках перевірки з пасажирського терміналу аеропорту “Модлін” було евакуйовано близько 400 осіб, а з аеропорту імені Шопена – 300 осіб.

Нагадаємо: це вже друге “мінування” аеропорту “Модлін” за останні десять днів. Згідно з польським законодавством, за таке порушення особі загрожує до восьми років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-