У Вірменії білоруського посла викликали

У Вірменії білоруського посла викликали "на килим" через Карабах

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Вірменії 3 квітня "викликало на килим" білоруського посла через позицію офіційного Мінська щодо конфлікту в Нагірному Карабасі.

Про це повідомляє Tut.by.

"В ході зустрічі заступник міністра закордонних справ Вірменії Шаварш Кочарян висловив послу Білорусі Ігорю Назаруку глибоке здивування вірменської сторони щодо ряду положень, що знайшли відображення у розповсюдженій заяві Міністерства закордонних справ республіки у зв'язку з подіями навколо Нагірного Карабаху", - йдеться у повідомленні.

Так, раніше в МЗС Білорусі закликали сторони конфлікту негайно припинити вогонь та уникати будь-яких кроків, що ведуть до зростання напруженості та людських жертв.

На думку МЗС Вірменії, подібна заява не відповідає духу вірмено-білоруських відносин і йде врозріз із зобов'язаннями, взятими сторонами у рамках Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) та інших багатосторонніх структур, шкодить переговорному процесу, заохочуючи застосування сили у врегулюванні нагірно-карабаського конфлікту.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Єреван назвав інформаційним прийомом заяву Міноборони Азербайджану про "припинення вогню".

Фото: krpress.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-