Путін прибирає опонентів за допомогою інтимних відео - Daily Mail

Путін прибирає опонентів за допомогою інтимних відео - Daily Mail

Укрінформ
В інтернеті з’явився відеокомпромат на колишнього прем’єр-міністр РФ Михайла Касьянова, опозиціонера та опонента російського президента. У ролику знято інтимну зустріч чоловіка і жінки, при цьому чоловік дуже схожий на Касьянова, жінка на його соратницю по партії Парнас, 39-річну громадянку Великобританії Наталю Пелевіну.

Про це повідомляє Daily Mail, вказуючи, що відео активно розповсюджується прокремлівським телеканалом НТВ, що може свідчити про політичну боротьбу проти Касьянова.

«Поширення відео дружнім Кремлю телеканалом НТВ, мабуть, спрямоване на знищення одного з небагатьох опозиційних лідерів, який потенційно може стати альтернативою президенту Путіну», - повідомляє видання.

Окрім того, за версією британського видання, поширення відео принижує громадянку Великобританії Пелевіну, яка постійно критикувала російське керівництво, особливо за дії в Чечні і відсутність демократії. Пелевіна також раніше була політичним коментатором на кількох телевізійних і радіоканалах, в тому числі BBC.

Джерело вказує, що нинішній скандал з відео за участю Касьянова нагадує інший випадок: звільнення за президенства Бориса Єльцина у 1999 році генпрокурора Юрія Скуратова, якого зняли на відео з двома повіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-