Слідком РФ у захваті від

Слідком РФ у захваті від "російського гуманізму" - "підлікували" психіку Савченко

Укрінформ
Офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін припускає можливість обміну депутата українського парламенту Надії Савченко.

Обмінювати Маркін пропонує на «хороших і чесних людей».

Про це він написав у колонці для видання «Вечірній Челябінськ».

"Звичайно, справедливість вимагає, щоб відсиділа усі 22 роки. Але якщо це допоможе витягнути з київських застінків хороших і чесних людей, то можна і піти на обмін", - написав він.

На його думку, найреальніша можливість - це передати Савченко для відбування покарання в Україну.

"Можливість згідно із законом тут тільки одна - передати для відбування покарання на батьківщину. Помилувати не можна без визнання провини і розкаяння. У будь-якому разі, помилування - це прерогатива президента Росії, і тільки він може приймати такі рішення", - написав Маркін.

На його думку, у разі обміну в Києві Савченко випустять «всупереч закону і домовленостям».

«До речі, сама Савченко, попри свою «малохольність», обрала гуманізм російських порядків, втекла від розправи за законами воєнного часу. Фактично пройшла в системі ФСВП  (Федеральна система виконання покарань) психоневрологічну реабілітацію і знову рветься в бой», - додав до цього Маркін. Щоправда, залишилося незрозумілим, цей пасаж про «російський гуманізм» й «психоневрологічну реабілітацію» від ФСВП – це такий собі специфічний гумор «вєлікоросского» зразка, чи прояв притаманного Маркіну цинізму. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-