Донька Путіна та родичі Кабаєвої отримали елітну нерухомість - Reuters

Донька Путіна та родичі Кабаєвої отримали елітну нерухомість - Reuters

Укрінформ
Бізнесмен Григорій Баєвський, який є партнером Аркадія Ротенберга, передавав дорогу нерухомість кільком жінкам, в числі яких донька Путіна Катерина Тихонова, близькі родички Аліни Кабаєвої, а також дівчина, яка позувала для календаря до дня народження російського президента.

Про це пише Reuters.

"Документи з відкритого доступу свідчать, що Григорій Баєвський, 47-річний діловий партнер старого друга Путіна, продав або передав нерухомість трьом з цих жінок", - зазначає агентство.

Катерина Тихонова також вказувала адресу квартири Баєвського як свою власну при реєстрації нової компанії. Жила вона там чи платила за рахунками, невідомо, проте в Reuters зазначили, що квартира знаходиться всього в 6,5 кілометрах від офіційної резиденції Путіна.

Крім цього, публічні записи показують, що в 2013 році Баєвський передав право власності на будинок і ділянку землі в сосновому лісі на Успенську в Московській області Ганні Зацепіліній. Цей район є одним з найдорожчих в Росії. Зацепіліна є 81-річною бабусею Аліни Кабаєвої.

У 2009 році Баєвський передав нерухомість в центрі Москви по вулиці Вересаєва Лейсан Кабаєвій, яка є сестрою Аліни Кабаєвої.

У минулому році Баєвський передав іншу квартиру в шикарному комплексі закритого типу в Москві Алісі Харчевій, колишній 23-річній студенці, яка позувала для календаря до дня народження Путіна.

Баєвський почав вести бізнес з братами Ротенберг в 2011 році, до 2014 року працюючи керівником на одному з інвестиційних підприємств Аркадія Ротенберга.

Як зазначає Reuters з посиланням на публічні дані, компанії, співвласником яких був Баєвський, протягом останніх двох років отримали держзамовлення на суму не менше 6 млрд рублів ($89 млн).

У свою чергу прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков на запит агентства відповів, що не знає хто такий Баєвський, і що президент з ним також не знайомий.

Він також зазначив, що Кремль стикається з запитами від міжнародних ЗМІ щодо відносин Путіна з його друзями дитинства, які виграють державні тендери, але уточнив, що не буде їх коментувати, тому що такі статті "є частиною політично вмотивованою компанії з дискредитації Путіна".

Фото: Paweł Dudzik / East News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-