"Альтернатива для Німеччини" пропонує закрити всі мечеті

Укрінформ
Правопопулістська партія "Альтернатива для Німеччини" (АДН) відкрито виступає проти присутності ісламської релігії у країні і всіх її атрибутів.

Таке положення міститься в партійній програмі, яку обговорюватимуть наприкінці квітня, але деякі положення з якої потрапили в пресу, повідомляє n-tv

«Іслам не є частиною Німеччини», - зазначається у статті, яка може увійти до 45-сторінкового проекту програми.

Її ініціаторами стали праворадикальні сили в партії з Баварії. Вони пропонують покласти край практиці будівництва і використання мечетей. “Мечеті служать не лише для спільної молитви, а й для поширення ісламського вчення, заснованого на ідеї ліквідації нашого правового порядку”, - продовжують автори документа. Вони нагадують, що іслам заявив про свій шлях до світового панування вже у 57 зі 190 держав.

Як повідомляв Укрінформ, за підсумками виборів 13 березня до парламентів трьох федеральних земель ФРН - Баден-Вюртемберга, Рейнланд-Пфальца і Саксонії-Анхальт – "Альтернатива для Німеччини" вперше увійшла до законодавчих органів всіх трьох земель з вражаюче високими результатами, серйозно потіснивши партії влади. АДН не сумнівається, що пройде і в бундестаг восени 2017 року. Набираючи популярності на тлі незадоволеності населення політикою уряду в питанні біженців, АДН при цьому на словах відмежовується від скандального угруповання антиісламізму PEGIDA (“Патріоти проти ісламізації Старого світу”).

АДН виникла у 2013 році як партія євроскептиків. На сьогодні вона має представництво майже в половині федеральних земель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-