Франція виділить на Євро-2016 додаткових 3 тисячі охоронців

Франція виділить на Євро-2016 додаткових 3 тисячі охоронців

Укрінформ
Французька влада планує додатково залучити 3 тис. фахівців приватних охоронних фірм для забезпечення належного рівня безпеки проведення чемпіонату з футболу Євро-2016.

Про це сьогодні заявив президент Франції Франсуа Олланд, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми плануємо залучити додатковий персонал приватних охоронних фірм чисельність до 3 тис. осіб для забезпечення безпеки під час Євро-2016», - сказав Олланд.

За словами французького лідера, організатори очікують на трибунах стадіонів щонайменше 2,5 млн осіб у 10 французьких містах, і близько 5 млн уболівальників у фан-зонах.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс заявляв, що уряд Франції не має наміру скасовувати європейський чемпіонат з футболу та одну з найпрестижніших у світі велогонок «Тур де Франс» через високий ступінь терористичної загрози. У свою чергу, міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан запевнив, що Франція докладе всіх зусиль, аби гарантувати безпеку під час цьогорічного чемпіонату Європи з футболу, що проходитиме з 10 червня по 10 липня.

Євро-2016 проходитиме з 10 червня по 10 липня у Парижі, Сен-Дені, Марселі, Ліллі, Тулузі, Ліоні, Бордо, Лансі, Ніцці, Сент-Етьєні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-