Олланд не піде на футбольний матч із Росією

Олланд не піде на футбольний матч із Росією

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд не буде присутнім на товариському матчі з футболу між збірними Росії та Франції, який відбудеться у вівторок, 29 березня, на «Стад де Франс» у паризькому передмісті Сен Дені.

Це буде перший футбольний матч після здійснених терактів 13 листопада поблизу стадіону, повідомляє телеканал BFM-TV.

«Президент Франції Франсуа Олланд не буде присутнім на трибунах під час товариського матчу в Парижі між футбольними збірними Франції та Росії», - повідомив телеканал із посиланням на джерела в Єлисейському палаці (адміністрація президента).

При цьому BFM-TV не уточнило причину такого рішення французького лідера, нагадавши водночас, що кілька спортивних подій на «Стад де Франс» цьогоріч уже проводилися, проте футбольний матч після трагічних подій у Парижі в листопаді минулого року буде першим.

Французька сторона посилила заходи безпеки. Додатково мобілізовано близько 400 співробітників поліції. Загалом на матчі працюватимуть 1,3 тис. представників правоохоронних органів.

Як повідомлялося, Франсуа Олланд був присутній на останньому матчі на «Стад де Франс» 13 листопада минулого року, коли Франція грала з Німеччиною. Тоді через серію терактів у Парижі президента Франції довелося евакуювати зі стадіону. Один з вибухів стався біля спортивної арени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-