Поліція назвала причини стрілянини біля Капітолію

Поліція назвала причини стрілянини біля Капітолію

Укрінформ
Кілька пострілів навколо основної будівлі Конгресу США пролунали в понеділок під час інциденту з затриманням чоловіка, який мав при собі зброю.

Порушник зазнав поранення та був затриманий, повідомило в понеділок видання The Hill.

"Поліцейські Капітолію у понеділок стріляли в людину, яка мала зброю та направляла її в бік офіцерів на контрольно-пропускному пункті безпеки", - цитує видання слова начальника поліції Метью Вердероси.

Підозрюваний був узятий під варту та доставлений до місцевої лікарні для надання допомоги. На місці інциденту була виявлена зброя, підкреслив начальник поліції.

За його словами, жоден охоронець не зазнав поранень, натомість цивільна, яка знаходилась поруч, отримала незначні травми. Поліція вважає, що чоловік зі зброєю був без спільників, крім того, немає жодних підстав говорити про тероризм.

Начальник поліції не став називати ім'я підозрюваного, однак при цьому зазначив, що він добре відомий правоохоронцям. Водночас, місцеві ЗМІ ідентифікували підозрюваного: ним виявився Ларрі Рассел Доусон, який вже був заарештований минулого року за порушення в Палаті представників американського Конгресу. Тоді суд виніс рішення Доусону триматися подалі від Капітолію.

Наразі поліція зняла загородження навколо місця інциденту, втім Гостьовий центр Капітолію досі зачинений для відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-