Кремль оголосив NYT і Guardian

Кремль оголосив NYT і Guardian "агресивно" антиросійськими

Укрінформ
Російський інститут стратегічних досліджень (РІСД) представив доповідь «Зарубіжні ЗМІ в 2015 році - антиросійський вектор», в якій провідні засоби масової інформації Великої Британії, США, Німеччини і Франції включено в список видань, найагресивніше налаштованих щодо Росії.

Про це повідомляє Мeduza

«Серед ЗМІ з найбільш високим «індексом агресивності» опинилися німецькі Frankfurter Allgemeine Zeitung, американські The New York Times і The Wall Street Journal, британські The Guardian, The Financial Times і Бі-бі-сі, французькі Le Monde і Le Figaro», - йдеться в повідомленні.

Автори доповіді розробили «індекс агресивності», розрахований шляхом ділення кількості негативних публікацій про Росію на кількість нейтральних матеріалів.

У доповіді йдеться, що найбільш антиросійськими є засоби масової інформації Чехії. Далі йдуть Польща, Німеччина, Україна і США.

Російський інститут стратегічних досліджень був заснований президентом РФ. Як йдеться на сайті інституту, його головне завдання - інформаційне забезпечення адміністрації президента, апарату уряду, Держдуми, Ради Федерації, Ради безпеки, міністерств і відомств. Інститут займається питаннями національної безпеки і прогнозує політичні процеси, а також «протидіє фальсифікації історії на пострадянському просторі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-