Теракт у Пакистані: заарештували 15 підозрюваних

Теракт у Пакистані: заарештували 15 підозрюваних

Укрінформ
Пакистанська поліція заарештувала 15 осіб, в тому числі трьох братів підозрюваного терориста-смертника, який вбив 72 осіб у парку в Лахорі.

Про це повідомляє телеканал Geo TV

«Троє братів (смертника. - Ред.) були взяті під варту в ході рейду, проведеного департаментом поліції з боротьби з тероризмом», - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, терорист-смертник був ідентифікований як Юсуф, син Гулама Фаріда. Юсуф народився 1 січня 1988 року і жив у місті Музаффаргарх у провінції Пенджаб в Пакистані.

Попередні дані розслідування свідчать, що Юсуф протягом восьми років викладав у духовному училищі в Лахорі після того, як отримав релігійну освіту в місті Дера Газі Хані в Пенджабі.

Нагадаємо, в неділю стався вибух в районі автостоянки поруч з парком Гульшан-і-Ікбал в центрі пакистанського міста Лахор, за кілька метрів від дитячого майданчика з гойдалками.

Кількість загиблих від теракту на сьогодні зросла до 72, більш як 300 осіб отримали поранення, багато з них перебувають у критичному стані. 

Незабаром після нападу уряд Пенджабу наказав закрити всі громадські парки, у провінції оголошено триденну жалобу.  

Відповідальність за напад взяв на себе рух "Талібан", причому представник талібів особливо підкреслив, що акція навмисно була здійснена в тій частині міста, де живе багато християн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-