Німці не хочуть посилювати заходи безпеки

Німці не хочуть посилювати заходи безпеки

Укрінформ
Німецькі силовики не мають у розпорядженні даних про підготовлення терактів у Німеччині, проте більше половини жителів країни вважають, що такі можливі цього року.

Про це міністр внутрішніх справ Томас де Мезьєр заявив в інтерв'ю тижневику Bild am Sonntag.

"Органи безпеки не мають якої-небудь інформації про підготовлювані теракти в Німеччині, тому немає необхідності скасовувати будь-які заходи або закривати які-небудь райони", - заявив міністр.

В той же час глава МВС визнав, що ситуація залишається "напруженою", Німеччина продовжує залишатися однією з мішеней терористів. Він вважає правильним посилити контроль у прикордонних областях і в аеропортах, проте називає важливим не допустити страху й паніки, оскільки саме цього домагаються терористи, намагаючись внести розкол у європейську спільноту.

Такої думки і багато жителів ФРН, 56% з яких вважають, що терористи можуть здійснити свої акти в Німеччині цього року. Не вірять у можливість терористичних атак у Німеччині лише 38% опитаних. При цьому 56% заявили при опитуванні соціологічного інституту Emnid, що не бояться атак з боку терористів. У тому, що бояться теракту, зізналися 42% респондентів. Не вірять у можливість терористичних атак в Німеччині лише 38% опитаних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-