Голова МВС пояснив, як звільнити Німеччину від проблемних мігрантів

Голова МВС пояснив, як звільнити Німеччину від проблемних мігрантів

Укрінформ
Отримання в Німеччині постійного виду на проживання є можливим тільки для тих біженців, які будуть ефективно інтегруватися в німецьке суспільство.

Про це міністр внутрішніх справ ФРН Томас де Мезьєр заявив в інтерв'ю ARD, повідомляє Deutsche Welle.

Якщо ж мігранти будуть відмовлятися вивчати німецьку, відхиляти пропозиції про працевлаштування, то через три роки вони не зможуть отримати право на постійне проживання", - підкреслив глава відомства. На його думку, необхідно встановити прямий зв'язок між "успішним завершенням інтеграції" і терміном, впродовж якого мігрантам буде дозволено перебувати на території країни. Відповідний закон вже в розробці, наголосив де Мезьєр. У травні він має бути поданий на розгляд.

Також глава МВС переконаний, що регулювання державою місця проживання біженців допоможе уникнути формування гетто. Претенденти на отримання притулку, статус яких законодавчо закріплений, повинні перебувати в місцях, запропонованих для них державою, а не там, де вони самі вважають за доцільне" - принаймні, до прийому на роботу, яка зможе забезпечити їм засоби для існування", - підкреслив міністр. В іншому випадку вони будуть позбавлені соціальних дотацій, попередив де Мезьєр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-