Після переговорів у Москві Керрі змінить графік поїздок

Після переговорів у Москві Керрі змінить графік поїздок

Укрінформ
Глава американської дипломатії Джон Керрі змінить графік своїх зарубіжних поїздок та відправиться в п'ятницю до бельгійської столиці, де напередодні відбулася серія терористичних атак.

Про це йдеться у заяві речника Державного департаменту США Джона Кірбі, яка була оприлюднена в середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар США Джон Керрі у п'ятницю відбуде до Брюсселя, щоб офіційно висловити співчуття Сполучених Штатів у зв'язку із загибеллю людей під час вчорашніх терористичних атак, а також зустрітися з бельгійськими чиновниками та представниками Європейського Союзу", - зазначається в повідомленні.

Як очікується, Керрі підтвердить рішучу підтримку США в розслідуванні терактів у Бельгії та готовність робити внесок у міжнародні зусилля протистояння насильницькому екстремізму.

Держсекретар вирушить до Бельгії з Москви, де він планує обговорити ряд двосторонніх і регіональних питань безпеки з президентом Путіним та іншими російськими офіційними особами, уточнили в Держдепі.

Раніше в середу віце-президент США Джо Байден заявив, що Сполучені Штати готові надати бельгійській владі інформацію, ресурси, технології, а також будь-яку іншу допомогу, яка могла би сприяти запобіганню терористичним актам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-