Командування США в Європі запровадило обмеження на відвідування Бельгії

Командування США в Європі запровадило обмеження на відвідування Бельгії

Укрінформ
В превентивних цілях Командування США в Європі (Штутгарт) прийняло рішення обмежити поїздки свого персоналу та членів сімей до Брюсселя після терактів 22 березня.

Про це кореспонденту Укрінформу в ФРН повідомили у штаб-квартирі командування в Європі.

"В якості запобіжного заходу, щоб зберегти персонал і сім'ї безпеки у світлі сьогоднішніх атак, командування ЗС США в Європі має намір ввести обмеження на поїздки в Брюссель, Бельгія", - повідомив у вівторок увечері офіцер по зв'язках з громадськістю Девід С. Вестоувер.

Зокрема, неофіційні поїздки в Брюссель зовсім заборонені до подальшого повідомлення. Ті, кому необхідно відправитися в бельгійську столицю за службової необхідності, повинні отримати дозвіл командування.

Розпорядження стосується як військовослужбовців, так і цивільних працівників Міністерства оборони США, членів їх сімей. Не поширюється він лише на військовослужбовців, які перебувають на дипломатичній службі в Бельгії.

Головнокомандувач Об'єднаними збройними силами НАТО в Європі генерал Філіп Бридлав запевнив: "військові будуть допомагати Бельгії і будуть продовжувати підтримувати союзників і партнерів, щоб перемогти терористів, які загрожують нашій волі і нашому способу життя".

Нагадаємо: в ході терактів у брюссельському аеропорту у вівторок постраждала родина одного з американських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-