Польща створює три бригади територіальної оборони

Польща створює три бригади територіальної оборони

Укрінформ
Війська територіальної оборони повинні бути і будуть повноправною частиною польської армії - п’ятим родом збройних сил Польщі.

На цьому в суботу під час спостереження за спільними навчанями парамілітарних організацій і військової жандармерії в місті Мінськ Мазовецький заявив міністр національної оборони Польщі Антоній Мацеревич, інформує РАР.

“Територіальна оборона є і буде повноцінною частиною польської армії... Хочу ще раз повторити: що як ці навчання, так і робота над концепцією, результати якої нещодавно було представлено Комісії оборони, переконують нас, що план, який ми представили чотири місяці тому - створення трьох бригад територіальної оборони наприкінці цього року буде реалізовано”, - заявив Мацеревич.

Планами Міноборони РП передбачається, що війська територіальної оборони країни будуть п’ятим родом збройних сил Польщі. До кінця 2016 року планується створення трьох бригад тероборони Польщі. За інформацією польських ЗМІ, у мирний час кістяк військ тероборони Польщі становитимуть професійні військовослужбовці (10 тис.), а у воєнний час підрозділи територіальної оборони мають нараховувати близько 40 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-