У Держдумі вимагають визнати фонд Навального

У Держдумі вимагають визнати фонд Навального "іноземним агентом"

Укрінформ
Член комітету Держдуми у справах громадських об'єднань і релігійних організацій Магомед Селімханов попросив Генпрокуратуру і Мінюст РФ перевірити Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального і розглянути питання про його включення до реєстру НКО-"іноземних агентів".

Про це повідомляє ТАСС.

"Я підготував і відправив запити (про визнання ФБК "іноземним агентом" - ред.) на ім'я міністра юстиції Олександра Коновалова і на ім'я генпрокурора Юрія Чайки", - сказав Селімханов.

Згідно з його поясненням приводом для запитів є, зокрема, публікація за матеріалами фонду в американському виданні The Washington Post. Отже, вважає Селімханов, Фонд боротьби з корупцією "отримує свої дивіденди в американських виданнях".

Раніше аналогічне звернення до Мін'юсту та Генпрокуратури з проханням визнати Фонд боротьби з корупцією НКО-"іноземним агентом" надіслала громадська організація "Всеросійський міжнаціональний союз молоді" (ВМСМ), також вказавши як основну причину публікацію в The Washington Post.

Йдеться про статтю, опубліковану в The Washington Post 7 березня, в якій наводилися дані проведеного Фондом боротьби з корупцією соцопитування про ставлення жителів Дагестану і Татарстану до спецоперації в Сирії.

Фото: vistanews.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-