Канадська опозиція вимагає зберігати санкції проти Росії

Канадська опозиція вимагає зберігати санкції проти Росії

Укрінформ
Канаді слід зберігати санкції проти Росії, накладені у відповідь на її дії в Україні, до повного звільнення нашої країни.

Про це йдеться у спільному зверненні тіньового міністра оборони Тоні Клемента та опозиційного міністра оборони Джеймса Безана, передає кореспондент Укрінформу.

«Попередній Консервативний уряд у відповідь на порушення Росією суверенітету та територіальної цілісності України наклав на РФ економічні санкції. Консервативна партія закликає Ліберальний уряд зберегти усі ці санкції до повного припинення російської агресії та виходу з України», - наголосили опозиціонери.

На їх переконання, Канада ніколи не повинна визнати зміни політичної приналежності кримського півострова.

«Крим – це Україна. Донбас – це Україна і завжди нею будуть. Канада повинна бути непорушною у підтримці разом із партнерами та союзниками народу України у їх прагненні до миру та демократії», - зазначили депутати.

Вони також висловили незгоду із прагненням чинного канадського уряду покращити стосунки із Росією.

«Ми занепокоєні з приводу наміру Ліберального уряду нормалізувати стосунки із режимом Путіна у світлі прохання міністра закордонних справ Росії до Канади щодо послаблення підтримки українців», - наголошується у зверненні.

Нагадаємо: два роки тому, 16 березня 2014 року, в присутності великої кількості російських військових в Криму відбувся так званий "референдум", на якому жителі нібито висловилися за приєднання півострова до Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-