Коаліція знищила ракетні установки ІДІЛ та систему ППО в Іраку

Коаліція знищила ракетні установки ІДІЛ та систему ППО в Іраку

Укрінформ
Бойовики теругруповання "Ісламська держава", що діють на території Іраку та Сирії, продовжують зазнавати втрат від ударів міжнародної коаліції. Так, за останню добу терористи втратили підрозділи, озброєння та техніку, у тому числі, ракетно-пускові установки та систему ППО.

Про це йдеться у щоденному зведенні, оприлюдненому Пентагоном у середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмові літаки завдали два удари у Сирії поблизу міста Хоул, де була уражена тактична одиниця ІДІЛ та знищено дев'ять бойових позицій терористів", - повідомляється у поширеному документі.

На території Іраку коаліція завдала дев'ять авіаударів із застосуванням винищувачів та штурмової авіації. Операції проводилися в районах населених пунктів Хувайя, Хіт, Кісік та Синджар. При цьому повідомляється про знищення та ураження шести підрозділів тактичного рівня, семи вогневих позицій, двох автотранспортних засобів, шести ракетно-пускових установок та виведення з ладу артилерійської системи ППО.

Крім того, удари коаліції були направлені по п'яти районах зосередження бойовиків, знищено два склади зі зброєю та відрізано доступ бойовикам до місцевості в районі міста Хіт.

Удари на території Іраку проводилися за підтримки та у взаємодії з іракським національним урядом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-