У московській багатоповерхівці пролунав вибух, є жертви

У московській багатоповерхівці пролунав вибух, є жертви

Укрінформ
Під час вибуху у багатоповерхівці на сході Москви одна людина загинула і дев'ять поранені.

Про це передає ТАСС із посиланням на Центр екстреної медичної допомоги.

"Загалом медична допомога знадобилася 10 постраждалим. Один з них був госпіталізований у реанімацію у тяжкому стані, де згодом помер. Ще дев'ять осіб дістали травми й опіки різного ступеня тяжкості", - сказав співрозмовник агентства.

Ввечері на 8-му поверсі 14-типоверхового житлового будинку на 2-ій Кабельній вулиці стався вибух, імовірно, газового балона і виникла пожежа на площі 50 кв. м. Займання було швидко ліквідовано. "Найбільше постраждали чотири квартири, де пошкоджені міжквартирні та міжкімнатні перегородки", - повідомили в прес-службі ГУ МНС.

У квартирах мешкають 12 людей. З будинку були евакуйовані 45 осіб.

Організовано проведення дослідчої перевірки, слідчі працюють на місці пригоди, з'ясовуючи всі обставини.

Водночас офіційний представник "Мосгаза" повідомив, що попередній огляд не підтвердив вибух побутового газу. "Попередній огляд встановив, що вибух стався далеко від джерела побутового газу", - сказала заступник генерального директора у зв'язках з громадськістю "Мосгаз" Дарина Расторопова.

За її словами, епіцентр вибуху був у житловій кімнаті далеко від внутрішньобудинкового газопроводу. Безпосередньо перед інцидентом заявок на витік або запах газу у приміщенні не надходило.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-