Коаліція продовжує нищити нафтобізнес ІДІЛ

Коаліція продовжує нищити нафтобізнес ІДІЛ

Укрінформ
Багатонаціональна коаліція за останню добу завдала 14 авіаударів по позиціях терористів у Сирії та Іраку, знищивши бойові підрозділи, вогневі позиції, техніку бойовиків, а також пошкодивши нафтопроводи.

Про це йдеться в щоденному зведенні, поширеному у п'ятницю Пентагоном, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У Сирії було проведено шість авіаударів за допомогою штурмових літаків і винищувачів", - зазначили в оборонному відомстві США.

Зокрема, чотири удари були завдані в районі міста Хасака, внаслідок чого уражені тактичний підрозділ ІДІЛ, вогнева позиція, транспорт бойовиків, а також пошкоджена система тунелів. Поблизу міста Дейр-ез-Зор авіація вдарила по нафтопроводах, які використовувала ІДІЛ у своєму незаконному нафтобізнесі.

На території Іраку Коаліція провела вісім авіаударів "за узгодження та підтримки уряду Іраку". Операції проводилися в районах населених пунктів Бейджі, Фаллуджа, Кісік, Мосул, Синджар та Султан Абдалла. Повідомляється про знищення та ураження восьми підрозділів тактичного рівня, дев'яти вогневих позицій, 33 транспортних засобів, трьох районів зосередження, бази постачання та складу зі зброєю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-