Няня, яка вбила дитину в Москві, вже багато років хворіла на шизофренію

Няня, яка вбила дитину в Москві, вже багато років хворіла на шизофренію

Укрінформ
Громадянці Узбекистану Гюльчехрі Бобокуловій, яка вбила 4-х річну дитину в Москві, поставили діагноз «шизофренія» ще в 1999 році.

Про це йдеться в інформації, яку отримали російські слідчі від правоохоронних органів Узбекистану стосовно особистості Бобокулової, пише «Інтерфакс».

За даними медиків, на батьківщині вона неодноразово проходила лікування у стаціонарному закладі.

За словами джерела, після констатації захворювання чоловік Бобокулової оформив з нею розлучення. Після чергового курсу лікування, близько п'яти років тому, жінка приїхала в Росію, де, очевидно, приховала наявність у неї психічного розладу.

«Крім того, джерело заявило, що за деякими даними, в день скоєння вбивства цивільний чоловік Бобокулової відвідав її в квартирі, де вона працювала нянею. Він зазначив, що в даний час оперативні служби з'ясовують, чи дійсно в квартирі знаходилася стороння людина і, якщо це так, то хто він, і яке може мати відношення до злочину», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: уродженку Узбекистану Бобокулову, яка працювала в Москві нянею, затримали у понеділок біля входу в метро «Жовтневе поле»: вона показувала відрізану голову дитини і загрожувала підірвати себе. Раніше в квартирі, де жила сім'я, що приїхала з Орловської області, сталася пожежа і було виявлено тіло маленької дівчинки - підопічної Бобокулової.

Слідство встановило, що жінка проживала в сім'ї в якості няні впродовж трьох років, нарікань до неї з боку батьків дітей не виникало і будь-яких дивацтв у її поведінці за цей час вони не відзначали. У січні вона виїжджала у відпустку на батьківщину.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомлило, що спроби опитати затриману не дають істотного результату, оскільки вона практично не здатна логічно відповідати на питання через вплив якихось препаратів або стан психозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-