У Росії вірять: Путіна ще можна позбутися законно

У Росії вірять: Путіна ще можна позбутися законно

Укрінформ
Лідер російських ліберально-демократичних сил, голова російської опозиційної партії "Парнас" (Партія народної свободи) Михайло Касьянов висловив надію, що режим Путіна можна замінити шляхом парламентських виборів, які відбудуться в Росії цього року.

Про це він заявив на міжнародній конференції в Європарламенті, присвяченій пам'яті Бориса Нємцова, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Брюсселі.

"Цього року є серйозний шанс: наші мрії про те, що Росія може знову стати на шлях демократичної розбудови держави, - ці можуть почати збуватися. Не відразу, не в один день. Але якщо демократи, ліберали отримають платформу в Державній Думі, тобто вибори з імітації принесуть елемент вільності, - тоді ситуація зміниться", - вважає російський опозиціонер.

Касьянов також висловив упевненість, що росіяни мають побачити, що "плавні зміни" можуть початися.

"Тому на цей рік - це наша головна мета: змусити владу провести вибори, як це записано в російській конституції і в наших зобов'язаннях, що випливають з членства в Раді Європи і ОБСЄ", - сказав Касьянов, відзначивши, що "не багато хто вірить в це".

"Наша мета: дати людям зрозуміти - це шанс. Після цього шансів на конституційну зміну політичного курсу, зміну влади може вже й не бути", - сказав противник режиму Путіна.

Карикатура: Сергій Йолкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-