На Філіппінах знайшли яхту з мумією

На Філіппінах знайшли яхту з мумією

Фото
Укрінформ
На Філіппінах у морі двоє рибалок знайшли яхту зі зламаною щоглою і людської мумією на борту.

Про це пише The Independent.

«Крістофер Рівас і його колега помітили наполовину занурений корпус яхти, що височів з води приблизно в 60 милях від узбережжя південної частини Філіппін», - зазначається в публікації.

Як вказується, померлий виявився 59-річним німецьким мандрівником Манфредом Фріцем Байоратом, який володів яхтою понад 20 років і пройшов на ній більше півмільйона морських миль. Поліція не розглядає кримінальну версію смерті. На її думку, Байорат помер від серцевого нападу.

Тіло мандрівника лежало біля радіотелефону, з чого поліція припустила, що перед смертю капітан намагався послати сигнал SOS. Сухі океанські вітри, висока температура і солоне повітря перетворили його тіло на мумію. Останній раз Байорат виходив на зв'язок рік тому, коли відправив своєму другу повідомлення в соцмережі.

Судячи з виявлених на яхті документів, Байорат почав подорож разом зі своєю дружиною Клаудією близько 20 років тому. Однак пара розпалася в 2008 році. Через два роки Клаудія померла від раку на французькому острові Мартініка. Байорат ж продовжив плавання між Європою і Тихим океаном. Повідомляється, що Байорат вирішив відправитися в плавання, тому що не любив європейські зими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-