Поліція назвала імена жінки та підлітків, убитих главою сім'ї в штаті Вашингтон

Поліція назвала імена жінки та підлітків, убитих главою сім'ї в штаті Вашингтон

Укрінформ
Поліція назвала імена трьох з чотирьох членів сім'ї, розстріляної родичем в окрузі Мейсон американського штату Вашингтон, а також ім'я самого ймовірного вбивці.

За даними правоохоронних органів, стріляв 51-річний Девід Вейн Кемпбелл. Після прибуття поліції він покінчив з собою, повідомляє BBC.

Серед убитих виявилися дружина Кэмпбелла, 49-річна Лана Карлсон, а також двоє її синів – 16-річний Куїнн і 18-річний Тоні Карлсони.

Ім'я п'ятого загиблого наразі не розголошується, оскільки поліцейським досі не вдалося повідомити його родичів про те, що трапилося.

Відомо, що ще до початку стрільби з будинку змогла втекти 12-річна дівчинка. Поліція не знає, ким вона доводилася Кемпбеллу. Поранень вона не отримала.

Можливо, але поки офіційно не підтверджено, що обоє підлітків були з Росії, усиновлені Ланою Карлсон в попередньому шлюбі, а дівчинка - усиновлена з Китаю.

Стрілянина в окрузі Мейсон почалася в п'ятницю, 26 лютого. Чоловік застрелив кількох членів своєї сім'ї, а потім зателефонував знайомому поліцейському і зізнався у злочині. На місце події виїхали лікарі і поліцейський спецназ. Парламентери більше трьох годин вмовляли чоловіка здатися, але він відмовився і застрелився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-