Коаліція продовжує нищити

Коаліція продовжує нищити "нафтовий бізнес" ІДІЛ

Укрінформ
Багатонаціональна коаліція на чолі зі США протягом минулої доби нанесла 30 авіаударів по терористах ІДІЛ в Сирії та Іраку. У результаті знищені підрозділи, техніка ІД, бойові позиції, бункери терористів, а також газонафтопереробний завод та цистерни з пальним.

Про це йдеться в щоденному зведенні Пентагону за п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Військові сили США і коаліції продовжують атакувати терористів ІДІЛ у Сирії та Іраку", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, повідомляється про нанесення 14 авіаударів у Сирії з використанням штурмовиків, винищувачів та БПЛА. Операції були проведені в районах населених пунктів Абу-Камаль, Хоул, Ракка, Хасака.

За даними Пентагону, в результаті ударів були уражені сім підрозділів терористів тактичного рівня, три райони зосередження, сім автотранспортних засобів, бойова позиція мінометної системи, склад зі зброєю, а також одна будівля. Крім того, повідомляється, що в районі Абу-Камаль нанесено два удари по газонафтопереробному заводу та цистернам з пальним.

У Іраку проведено 16 авіаударів поблизу міст Хадіта, Хіт, Куркук, Кісік, Мосул, Рамаді, Синджар, Султан Абдалла, Багдаді, Фалуджа. При цьому повідомляється про знищення чотирьох тактичних підрозділів, десяти бойових позицій, двох районів зосередження бойовиків, трьох бункерів, кількох автомобілів та нафтової автоцистерни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-