Лукашенко переплутав Путіна з Медведєвим

Лукашенко переплутав Путіна з Медведєвим

Відео
Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з Володимиром Путіним у Мінську, де проходить вища державна рада «союзної держави», переплутав президента РФ з прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Про це в четвер пишуть «Ведомости».

Відкриваючи разом c Путіним зустріч у розширеному складі, Лукашенко, звертаючись до президента Росії, обмовився і переплутав його з главою уряду.

«Шановний Дмитре Анатолійовичу», - почав Лукашенко, але тут же виправився: «Шановний Володимире Володимировичу, шановний Дмитре Анатолійовичу», - знову почав Лукашенко. «Правильно, адже гроші всі там», - відреагував Путін, очевидно, натякаючи на те, що Білорусь у різному виді отримує від Росії дотації.

У порядку денному зустрічі - економічні питання, питання зовнішньої політики, а також подальшого розвитку «союзної держави Росії і Білорусі». У засіданні вищої ради з обох сторін беруть участь численні делегації. З російської сторони в зустрічі беруть участь, зокрема, глава уряду Дмитро Медведєв, глава МЗС Сергій Лавров, помічник президента Юрій Ушаков, глави Міненерго Олександр Новак, Мін’юсту Олександр Коновалов, Мінпромторгу Денис Мантуров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-