Ле Пен просить дочку не знищувати «Національний фронт»

Ле Пен просить дочку не знищувати «Національний фронт»

Укрінформ
Засновник партії французьких націоналістів Національного фронту Жан-Марі Ле Пен та його донька й чинний лідер політичної сили знову чубляться через різне бачення її подальшої долі та особисті образи.

Такого висновку можна дійти, ознайомившись з відкритим листом майже 80-річного Ле Пена на ім’я своєї доньки, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

«Досі актуальною є вимога влаштувати мене, якщо це можливо, всередині або паралельно з Національним фронтом. Якщо цей підхід не використати, то на партію чекає страшна небезпека. Ми повинні припинити чвари, перш ніж відбудеться відкритий розкол (у партії), що намітився завдяки амбіціям серед потенційних кандидатів», - написав Жан-Марі Ле Пен.

На його думку, така ситуація лише зменшує шанси Марін Ле Пен на участь у другому турі майбутніх президентських виборів у Франції 2017 року. Він критикує стратегію доньки, яка передусім передбачає лише активність у ЗМІ, а не об’єднання прихильників. «Для перемоги у Франції народному кандидатові потрібна єдність Національного фронту», - пише Жан-Марі Ле Пен, додавши, що цей лист є останнім його зусиллям.

Раніше через розбіжність у поглядах на внутрішню політику Національного фронту його засновника було виключено з лав партії.

Нагадаємо, що французькі націоналісти з партії Національний фронт на чолі з Марін Ле Пен збираються попросити в Кремлі черговий кредит на передвиборну кампанію. Йдеться про 27 млн євро. Свій перший кредит у російського банку Національний фронт отримав у 2014 році. За даними французького видання Mediapart, у вересні 2014 року перший Чесько-російський банк, що належить Роману Попову, афільованому з Геннадієм Тимченком через компанію «Стройтрансгаз», виділив французьким націоналістам 9 млн євро кредиту. Пізніше Mediapart стверджував, що Національний фронт просив кредит у 40 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-