Росія відправляє до Сирії ще 120 тонн боєприпасів - розвідка

Росія відправляє до Сирії ще 120 тонн боєприпасів - розвідка

Укрінформ
На аеродромі Ульяновськ (РФ) на борт літака Ан-124 ("Руслан") вчора завантажено чергову партію зі 120 тонн авіаційних боєприпасів для відправки до Сирії.

Про це повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки Міноборони України.

"22 лютого ц.р. на аеродромі Ульяновськ проведено завантаження 120 тонн авіаційних боєприпасів на борт літака Ан-124, який найближчим часом заплановано відправити до Сирії", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними ГУР, заходи із забезпечення міжвидового угруповання ЗС РФ в Сирії протягом минулої доби включали перельоти літаків військово-транспортної авіації за маршрутами: Моздок - Хмеймім - Кримськ (Іл-76) та Моздок - Хмеймім (Ан-124).

Також зазначається, що вчора було завдано авіаційного удару по об'єктах на території Сирії із залученням шести бомбардувальників Ту-22М3 Командування Дальньої авіації ПКС РФ. Маршрут польоту: аеродром Моздок - повітряний простір акваторії Каспійського моря - Ірану - Іраку - Сирії (завдання ракетно-бомбового удару) та у зворотному напрямку.

Як відомо, раніше США та Росія оголосили про узгодження плану про умови і термін припинення військових дій у Сирії. Згідно зі спільною заявою, пропонується припинити військові дії з 00:00 годин за дамаскським часом 27 лютого 2016 року. Припинення бойових дій має торкнутися тих сторін сирійського конфлікту, які вказали на свою прихильність до угоди і прийняли її умови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-