Український

Український "модний десант" презентував свою колекцію у Лондоні

Укрінформ
Під час London Fashion Week відбувся показ колекції від українського бренду Yana Chervinska.

Про це повідомляє Ukrainian Fashion Week.

«Український бренд Yana Chervinska презентував колекцію у рамках London Fashion Week в офіційному графіку платформи On|Off. Таку можливість Яна Червінська отримала завдяки перемозі у проекті Fashion DNA, організованому Ukrainian Fashion Week та British Council Ukraine. Здійснити перший проект такого рівня вдалося завдяки підтримці міжнародного фонду Western NIS Enterprise Fund, British Council Ukraine та British-Ukrainian Chamber of Commerce», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бренд Yana Chervinska представив 18 образів із нової колекції FW16, головна тема якої - час, його швидкоплинність та вплив на  різноманітні предмети.

Лондонській публіці дизайнерка продемонструвала важкі гобеленові пальта, напівпрозорі плетені сукні, оздоблені декоративними аплікаціями та деталями і створеними у співпраці з художником Аліною Замановою. Червінська використала традиційні для колекцій бренду матеріали: вовну та пряжу, поєднання різних матеріалів із ручним плетенням.

«Це мій перший показ в Лондоні, і я вдячна всім, хто допоміг йому відбутися. Я дуже переживала, готувалася і довго сумнівалася з вибором теми для цієї колекції. Врешті-решт, зупинилася на вінтажній тематиці. Зараз я дуже натхненна і хочу активно продовжувати роботу над своїм брендом, адже вірю в перспективу його розвитку на міжнародному ринку», - розповіла Червінська.

Показ відбувся у престижному районі Сохо і зібрав повний зал гостей та представників міжнародних медіа, серед яких ID Magazine, VICE.com, Voit Magazine, Idol Magazine та інші.

Зазначається, що підтримати «український десант» прийшли команди Not Just a Label, British Fashion Council, British Council Ukraine, а також Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії Наталія Галібаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-