«Кисельовщина» дісталася й Естонії

«Кисельовщина» дісталася й Естонії

Укрінформ
Російська пропагандистська новинна платформа мовлення за кордоном «Супутник», що почала в лютому роботу в Латвії, планує навесні відкрити портал і в Естонії (естонською і російською мовами).

Про це повідомляє Delfi.

Російська державна компанія «Росія сьогодні», якою керує відомий російський пропагандист Дмитро Кисельов, планує запустити в Естонії новинний портал Sputnik, для чого кілька місяців тому назад проводилися активні ділові зустрічі, у тому числі і в KaPo (Kaitsepolitseiamet - Поліція безпеки, що займається захистом конституційного ладу, боротьбою з тероризмом і корупцією, захистом державних секретів і контррозвідкою).

Редакція порталу «Супутник Естонія» знаходиться в Таллінні. Нині, згідно з даними Delfi, в редакції є мінімум три співробітники, а керувати порталом буде колишня ведуча місцевої російськомовної радіостанції «Народне радіо» Олена Черишева.

Враховуючи скандальну популярність пропагандистського «Супутника», багато естонських установ заявляють, що його діяльність не можна вважати чесною журналістикою роботою. Тому співпрацювати з «Супутником» погоджується мало хто.

Фото: Андрій Левченко  "Пташеня Геббельса – Дмитро Кисельов"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-