Французьких міністрів цілодобово охоронятиме поліція

Французьких міністрів цілодобово охоронятиме поліція

Укрінформ
У зв'язку з надзвичайним станом, збільшенням кількості соціальних заворушень та їх радикалізму глава уряду Франції Манюель Вальс доручив МВС країни посилити охорону міністрів.

Про це пише французьке видання Le Parisien

«Ви не тільки міністри з понеділка по п'ятницю, але увесь час, включаючи вихідні», - зазначив Вальс під час наради в Матіньйонському палаці і доручив МВС запровадити цілодобову охорону представників уряду.

Відтепер урядовцям доведеться обмежити власну свободу, оскільки скрізь - до магазину, у відпустку, відрядження чи на відпочинок - їх супроводжуватимуть мінімум два тілоохоронці.

Додаткові заходи з безпеки уряд запровадив не лише через терористичну загрозу, а й через можливі провокації з боку фермерів, які беруть участь у численних страйках на півночі країни. Очікується, що напади на урядовців можуть бути під час щорічної  міжнародної сільськогосподарської виставки, яка відкривається у Парижі 27 лютого.

Нагадаємо, до складу уряду входить 38 міністрів і державних секретарів. Загалом уряд налічує 18 міністрів і 20 державних секретарів, серед який 19 чоловіків і 19 жінок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-