Сирійські активісти заявили про загибель 15 цивільних від ударів коаліції

Сирійські активісти заявили про загибель 15 цивільних від ударів коаліції

Укрінформ
Сирійські активісти заявили, що повітряні удари коаліції під проводом США по об'єктах екстремістського угруповання "Ісламська держава" призвели до загибелі не менш як 15 цивільних осіб, серед яких троє дітей.

Про це інформує Радіо Свобода.

"Як заявили в базованій у Лондоні Сирійській групі спостереження за правами людини, внаслідок цього удару, що був здійснений в четвер по чотирьох захоплених ісламістами селах у провінції Хасака на північному сході Сирії, були також убиті дев’ять бойовиків угруповання", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, заявили активісти, число цивільних, що, за повідомленнями, загинули в цій провінції внаслідок ударів коаліції за останні три дні, сягнуло 38.

Коаліція під проводом США останніми днями посилила свої удари у провінції Хасака, де раніше цього тижня сили сирійських курдів пішли в наступ на території, захоплені угрупованням "Ісламська держава", на півдні цієї провінції.

Минулого місяця Сирійська група спостереження за правами людини заявляла, що на той час унаслідок повітряних ударів коаліції на всій території Сирії й за весь час цих ударів загинули 332 цивільні людини, з них 90 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-