У столиці Канади зафіксували рекордний снігопад

У столиці Канади зафіксували рекордний снігопад

Фото
Укрінформ
Впродовж доби на Оттаву випало більше півметра снігу, що стало найбільшим показником за останні щонайменше 60 років. Температура повітря при цьому опустилася всього на кілька градусів нижче нуля.

Як передає кореспондент Укрінформу, через складні погодні умови затримки деяких маршрутів громадського транспорту досягають 3 годин.

Всього за 12 годин столичні правоохоронці зареєстрували 120 дорожньо-транспортних пригод. При цьому численні фотографії у соцмережах фіксують, як поліцейські машини самі застряють у заметах.

Через негоду скорочений день був запроваджений у багатьох державних установах, зокрема міністерстві соціального розвитку та працевлаштування і міноборони. Зачинив свої двері і столичний університет Алгонкін.

Окрім цього припинила роботу уся мережа шкільних автобусів.

У ніч з вівторка на середу міська влада запровадила заборону на паркування особистого транспорту, аби дати змогу снігоприбиральній техніці краще виконати свою роботу.

Водночас, аеропорт Оттави продовжує роботу у штатному режимі, хоча й допускає затримки деяких рейсів.

Непоталанило і організаторам концертів, кілька із яких довелося скасувати.

У середу ситуація в місті може ще більше погіршитися, якщо справдяться прогнози метеорологів та Оттаву накриє крижаний дощ.

Зазначимо також, що попередній сніговий рекорд Оттава встановила у 1947 році, коли за один день на місто випало 40 см снігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-