Eagles of Death Metal дасть у Парижі перший після теракту концерт

Eagles of Death Metal дасть у Парижі перший після теракту концерт

Укрінформ
Каліфорнійський рок-гурт Eagles of Death Metal через три місяці після трагедії в театрі «Батаклан» у вівторок, 16 лютого, дасть перший концерт в Парижі.

Шанувальники гурту зможуть послухати своїх улюбленців у відомій концертній залі «Олімпія», заявив в інтерв'ю AFP соліст гурту Джессі Х'юз.

«Це буде цілком нормальний рок-концерт, ми будемо веселитися», - сказав він, додавши, що майбутній концерт буде скоріше терапією, ніж реквієм.

Разом з тим, за його словами, до паризької «Олімпії» запросили тих, хто вижив в терактах 13 листопада та їхніх близьких. «Я розумію, що відчувають люди, які не зможуть прийти», - сказав Х'юз, додавши, що для них Eagles of Death Metal зіграє пізніше.

Відвідати концерт має намір мер Парижа Анн Ідальго, яка ввечері планує зустрітися з музикантами та їхніми шанувальниками, повідомили Укрінформу у столичній мерії. Міська влада вжила безпрецедентних заходів безпеки. Поліція разом із службою безпеки «Олімпії» встановлюють периметр безпеки довкола концертної зали у центрі Парижа, де заборонили паркувати авто.

Нагадаємо, що минулої суботи рок-гурт відновив світове турне, перерване паризькими терактами 13 листопада, в результаті яких загинули понад 100 осіб, при чому 90 з них були підступно вбиті в «Батаклані» під час концерту Eagles of Death Metal. Турне гурту змінило назву на «Nos Amis Tour» (з фр. «тур наших друзів»).

Найближчими місяцями Eagles of Death Metal виступить в кількох містах Європи, Південної та Північної Америки та в Австралії.

Фото: mirror.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-