Голландське МЗС запроваджує Twitter-агітацію на користь України

Голландське МЗС запроваджує Twitter-агітацію на користь України

Укрінформ
 Міністерство закордонних справ Нідерландів створило спеціальний Twitter-аккаунт, присвячений майбутньому референдуму щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС, який має пройти у цій країні у квітні.

У описі до аккаунту зазначається, що Угода про асоціацію з Україною передбачає "більше торгівлі та демократії".

Як повідомляється, на цьому аккаунті користувачі щоденно по буднях зможуть отримати відповіді на свої запитання щодо референдуму та Угоди про асоціацію.

Як повідомлялося, раніше Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що уряд Нідерландів планує брати активну участь у кампанії на підтримку угоди про асоціацію з Україною. Рютте та члени голландського уряду, зокрема міністр закордонних справ Берт Кундерс, неодноразово також висловлювали підтримку угоди. Так, минулого тижня Кундерс, відповідаючи на запитання користувачів у соціальній мережі Reddit, порадив голландцям проголосувати "Так" на референдумі.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня у Нідерландах пройде консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Угоду про Асоціацію вже ратифікували обидві палати парламенту Нідерландів. Однак згідно з законом, що набув чинності у країні 1 липня, практично будь-який проголосований парламентаріями документ може бути винесений на референдум, якщо буде зібрано 300 тис. підписів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-