Австралійський міністр іде до Японії та Китаю говорити про КНДР

Австралійський міністр іде до Японії та Китаю говорити про КНДР

Укрінформ
Міністр закордонних справ і торгівлі Австралії Джулі Бішоп відбула з офіційним візитом до Японії та Китаю для обговорення спільних безпекових заходів із двома найважливішими азійськими партнерами Австралії.

Про це повідомляє прес-служба МЗС Австралії.

«З 15 по 19 лютого я відвідаю Японію і Китай для обговорення низки регіональних питань, включаючи нашу відповідь на постійну провокаційну та небезпечну поведінку північнокорейського режиму», - йдеться у повідомленні.

Австралійський міністр планує обговорити із своїми японськими та китайськими колегами поглиблення двостороннього економічного та політичного партнерства.

До порядку денного візиту увійдуть також питання інвестицій та стратегічного діалогу, зокрема, відзначення  40-річчя Базового договору про дружбу і співробітництво між Австралією та Японією, а також співголовування у китайському заході «Щорічний закордонний і стратегічний діалог».

«Діалог відображає наше всебічне стратегічне партнерство з Китаєм. Він є можливістю обговорити двосторонні, регіональні та глобальні проблеми, які становлять взаємний інтерес, і ухвалити практичні кроки із зміцнення наших відносин», - заявила міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Австралія розглядає можливість посилення санкцій проти Пхеньяна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-