Прем’єр Франції розповів про ризики розпаду ЄС

Прем’єр Франції розповів про ризики розпаду ЄС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс підтвердив наявність ризиків розпаду Євросоюзу на тлі міграційної кризи та зростаючої небезпеки виходу зі спільноти Великої Британії і закликав європейців утриматися від «егоїзму та популізму».

Про це він заявив, виступаючи під час пленарної панелі на полях Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Європейський проект може рухатися вперед і назад, а може навіть зникнути, якщо ми не будемо обережними. Він може зникнути на підйомі егоїзму і популізму. І це буде для нас великим кроком назад», - заявив він.

Налякати європейців та «підлити оливи у вогонь» слідом вирішив прем’єр-міністр РФ Медведєв. Виступаючи на одній панелі разом з Вальсом, він зухвало заявив, що єдиної Великої Європи як не було, так і немає: «Єдиної великої Європи як не було, так і немає, наші економіки, всі економіки зростають дуже слабо. Загострилися конфлікти в країнах Близького Сходу і Північної Африки, настав міграційний колапс. Відносини Євросоюзу та Росії зіпсовані, на Україні громадянська війна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-