Російський рок-музикант відмовився співати в Криму

Російський рок-музикант відмовився співати в Криму

Укрінформ
Російський рок-музикант Федір Чистяков відмовився від концертів у Криму.

Про це повідомляється на його офіційному сайті.

«Чому я все-таки не їду до Криму?... З одного боку, скрізь живуть люди. І я готовий грати скрізь, де хочуть мене слухати. У мене є друзі в Криму. У мене є друзі і в Україні. У мене немає жодних заперечень ані проти тих, ані проти інших. Я за мир. Але події, пов'язані з Кримом, для значної кількості людей – це біль. Це не рана, що не загоїлася. І я її теж відчув. Я просто не зможу поїхати туди веселитися. Мені не весело. Я дуже засмучений», – вказується в повідомленні.

Чистяков підкреслює, що, хоча його рішення не їхати не пов'язане зі ставленням до цього питання (окупації Криму, - ред.), але він не хоче, «щоб хоч у когось був привід думати, що я маю хоч найменше відношення до всієї цієї історії. Ось тому я не поїду з концертами до Криму. Краще я сплачу всі неустойки за скасування заходів. Співати там зараз я просто не зможу».

Цього року гастролі в Криму скасували італійський співак Алессандро Сафіна і французький актор П'єр Рішар.

Нагадаємо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року Президент Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій.

Фото: muslib.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-